Over ons

Het ontstaan van het idee

Op mijn 19de dacht ik, Susanna, de liefde van mijn leven te hebben ontmoet. 16 jaar later draaide het anders uit dan verwacht en scheidden onze wegen. Er volgden toen ettelijke jaren van verdriet en vooral van eenzaamheid.

Plots, uit het niets, kwam mijn huidige partner, Tom, op de proppen. We hadden beide een passie voor dieren. Samen adopteerden we Duque, een galgo uit Spanje. Een paar weken later deed Ursus (chihuahua) zijn intrede in ons leven. Kort daarop volgden Maya (chihuahua) en Macarena (galgo).

Daarnaast hebben we ook nog Sammy, een Maincoon, Balou en Mona, 2 geadopteerde katten. Toegegeven, het is een ganse bende, maar we zouden het niet anders willen.

Drie jaar geleden moesten we afscheid nemen van Duque. Ons gezinnetje was ontwricht. Uit eerbetoon aan Duque, is Tom naar Spanje vertrokken om daar als vrijwilliger een week te helpen in het opvangcentrum Galgos Del Sol, waar Duque vandaan kwam. Toen Tom vertrok vroeg ik hem om te overwegen om een probleemgeval mee te brengen opdat we hem/haar een gouden mandje zouden kunnen bezorgen. Tom, die van uitdagingen houdt, heeft de meest onhandelbare galgo van de 160 honden meegebracht naar huis, Stanley. Hij was reeds 2 maal teruggekeerd uit adoptie met als reden onhandelbaar en te agressief naar andere beestjes/mensen toe. En wat blijkt? Hij is bij ons ontpopt tot een schoothondje van 28 kg 🙂

Vanuit deze ervaringen, het alleen zijn en de liefde voor dieren, is het idee gegroeid om een dating site te creëren voor singles met passie voor dieren. Ook al lijkt het idee voor velen absurd, een huisdier is een deel van de familie en niet iedereen is bereid dit voor een potentiële partner op te geven.

We wensen jullie veel plezier en succes bij het daten!

Susanna & Tom

Vragen of informatie

Heb je vragen of stel je misbruik vast: Contacteer ons op info@pet-dating.be

Inschrijven

Pet-Dating maakt het je makkelijk jouw diervenvriend en zielsverwant te vinden.

Schrijf je nu in

©2019 Pet-Dating  –  voor singles met passie voor dieren