Hondadvies.be – alles wat je al wilde weten over jouw trouwe viervoeter

De naam zegt het zelf,  je kan er alles vinden over advies rond honden.

Het start bij weetjes over de verschillende hondenrassen zodat mensen weten waaraan ze beginnen wanneer ze voor een bepaald ras kiezen. Het is mogelijk bij ons na te vragen welke hond bij hen zou passen. Wie twijfelt kan ons zeker een mailtje sturen en wij zoeken een gepaste hondenlijst voor hen op. Dit kan helpen.

Daarna zijn er opvoedingstips, advies rond allerlei zaken die je moet weten om een hond te helpen en te begeleiden in zijn levensfases. Dit kan van zindelijkheid, weigeren van voeding tot leren wandelen en spelen zijn. Maar een hond wordt ook ziek en de symptomen zijn belangrijk. Daarom vind je ook blogs bij ons over de verschillende ziektes, symptomen, wat je kan doen en wanneer je naar een dierenarts moet.

Alle blogs zijn geschreven door verzamelde informatie. Die informatie komt uit boeken, internet, overleg met dierenarts of lesgevers van de hondenschool. Wij gaan dus geen nutteloze informatie delen die wij zelf verzonnen hebben, neen, we gaan voor correcte informatie!

Naast onze eigen blogs, delen wij ook regelmatig een sterk verhaal van mensen met hun hond. Ervaringen zijn de belangrijkste leerscholen. Daar halen we ook heel wat informatie uit. Sterke verhalen die mensen raken en die aansporen om het leven met hun hond nog meer te delen, te genieten en ervoor te zorgen dat deze van grote kwaliteit is.

Wie nog informatie tekort heeft, of niet kon vinden uit de blog of wie een vraag heeft rond een probleem dat hij niet kan oplossen, die kan ons steeds een mail toesturen. Wij gaan in overleg met dierenartsen en psychologen nazien om mensen met hun vraag te begeleiden. Zo hebben we een blinde hond kunnen helpen toch de trap op en af te lopen zonder baasje. Die hond is misschien blind maar heeft nog alle vrijheid als daarvoor. Na onze hulp hebben we foto’s en een supergroot dankjewel gekregen.

Daar doen we het voor. Mensen en honden helpen, appreciatie maar vooral de dierenliefde!

http://hondadvies.be

By Susanna Beirens

Een passie voor dieren, gefascineerd door Azië, witte zandstranden, landelijk wonen en kan genieten van een heerlijke fajita.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen of informatie

Heb je vragen of stel je misbruik vast: Contacteer ons op info@pet-dating.be

Inschrijven

Pet-Dating maakt het je makkelijk jouw diervenvriend en zielsverwant te vinden.

Schrijf je nu in

©2019 Pet-Dating  –  voor singles met passie voor dieren