Het trieste verhaal van Sara

Dit verhaal is geïnspireerd op waargebeurde feiten.

Sara is begin 40 en heeft een relatie met Jurgen, gescheiden en papa van twee tienerdochters. Ze hebben elkaar door gemeenschappelijke vrienden tijdens een verjaardagsfeestje leren kennen. De vonk sloeg meteen over. Hoewel Sara nooit echt een kinderwens heeft gehad, heeft ze Jurgens’ dochters aanvaard.

Toen Sara op een dag een verwaarloosde puppy vond, belde ze Jurgen om te vragen wat ze moest doen. Hij antwoordde haar droog dat ze er haar ding maar moest mee doen. Na tevergeefse pogingen om de rechtmatige eigenaar terug te vinden, besloot ze als laatste optie de puppy mee naar huis te brengen. Wat ze echter niet wist, was dat Jurgen niet dezelfde flexibiliteit zou tonen in hun relatie als zij deed. Hij was geen hondenliefhebber en eiste dat ze zo snel mogelijk van het beestje moest af zien te geraken. Ze heeft er alles voor gedaan om de puppy een gouden mandje te bezorgen, ook al brak het haar hart.

Een huisdier kan een struikelblok vormen in een relatie. Niemand wil graag afstand doen van zijn geliefde huisdier, ook niet voor een potentiële partner.

Niets is toffer voor een dierenliefhebber dan daten met een gelijkgestemde!

By Susanna Beirens

Een passie voor dieren, gefascineerd door Azië, witte zandstranden, landelijk wonen en kan genieten van een heerlijke fajita.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen of informatie

Heb je vragen of stel je misbruik vast: Contacteer ons op info@pet-dating.be

Inschrijven

Pet-Dating maakt het je makkelijk jouw diervenvriend en zielsverwant te vinden.

Schrijf je nu in

©2019 Pet-Dating  –  voor singles met passie voor dieren