Beest Feest – voor beestjes en baasjes

Zoek je een leuk geschenk voor Valentijn, Kerst, Pasen, verjaardagen of geboortes? Dan ben je bij Beest Feest aan het juiste adres!

Op hun webshop vind je leuke geschenken voor zowel beestjes als baasjes. Start met enkele lekkere doopsuikers bij de geboorte of een puppy- of kittenpakket. Daarna een verwendoos met de verjaardag, een Kerstdoos, chocolade voor dieren met Pasen, etc., …

Heerlijke geschenken die ook nog eens binnenin versierd zijn. Het moet echt Feest zijn! Daar gaan ze voor!

De baasjes vergeten ze ook niet, ze hebben leuke baasjes spullen die gelinkt zijn aan dieren, zodat ook zij een leuk geschenk kunnen krijgen op speciale gelegenheden. Of wie een bezoek wil brengen aan een honden- of kattenfan kan een kleine attentie meenemen. Denk aan jullie  eerste date 😉

Voor wie een geschenk voor zijn dier koopt en bang is dat er iets in de doos zit dat ze niet lusten, kan dit opgeven bij opmerkingen. Zij gaan voor gepersonaliseerd. Zo kunnen allergieën doorgegeven worden en maken ze de doos helemaal op maat. Ook kun je bv vragen dat alle speeltjes, accessoires  en lintjes in het paars moeten zijn. Zij zullen de doos met evenveel liefde vullen naar alle wensen.

Helaas is het niet altijd feest en moeten we soms ook afscheid nemen van onze beestjes. Ook hiervoor kun je bij hen terecht om een gedenksteen aan te vragen.

Bovendien hebben zij een groot hart voor dieren en schenken zij 1€ per geschenkdoos aan de dierenbescherming Mechelen.

Neem snel een kijkje op hun site https://beestfeest.be

 

By Susanna Beirens

Een passie voor dieren, gefascineerd door Azië, witte zandstranden, landelijk wonen en kan genieten van een heerlijke fajita.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen of informatie

Heb je vragen of stel je misbruik vast: Contacteer ons op info@pet-dating.be

Inschrijven

Pet-Dating maakt het je makkelijk jouw diervenvriend en zielsverwant te vinden.

Schrijf je nu in

©2019 Pet-Dating  –  voor singles met passie voor dieren